Home Лов на богатство низ Скопје

Лов на богатство низ Скопје

Ве покануваме да ѕирнете во дел од нашата супер забавна „Пешачка тура низ Скопје“ во комбинација со „Лов на богатство“, збогатена со примамливи награди за победниците. Додека ја создававме и визуелизиравме оваа едукативна игра, ја тестиравме како дел од неколку Еразмус проекти во којшто учествуваа ученици од разни основни училишта од цела Европа.

Пишете ни и ние ќе ја заскокоткаме вашата љубопитност со нашиот „Лов на богатство“ низ Скопје кој го создадовме за ученици но и за возрасни, а исто така може да се прилагоди како за поединци, така и за помали или поголеми групи.