English below

Ова праисториската читанка и вежбанка е посветена на еден од најмистериозните периоди од развитокот на човекот. Во неа ќе најдеш посебно објаснувања за секој од праисториските периоди, кои се неговите најважни карактеристики и најпрепознатливи предмети кои може да се видат во музеите. Читанката содржи исто така и голем број интерактивни археолошки вежби кои ќе ти ја разгорат фантазијата и креативноста и ќе ти создадат можности за нови искуства. Запознај го еден од највозбудливите периоди од постоењето на човекот кој ќе ти разбуди желба за понатамошно истражување.

Наслов: Праисториска читанка и вежбанка за млади истражувачи
Автор: Василка Димитровска
Илустрации: Бисера Наумовска
Издавач: ХАЕМУС
Година на издавање: 2021
Јазик: Македонски
Опис: 14, [2] стр. : илустр. ; 21 см
ISBN: 978-608-4948-06-3
COBISS.MK-ID: 55560197
Цена: 250 ден
Време на испорака: 5-7 работни дена.

error: Content is protected !!