Home Интерпретациска тура низ „Палатите на старо Скопје“

Интерпретациска тура низ „Палатите на старо Скопје“

Наскоро повеќе информации!

 

 

 

Што е интерпретациска тура?

Интерпретациска тура е тип на интерактивен настан каде лиценциран водич за толкување на наследството ја води турата по пат на игра, забава, мапи и загатки. Сите учесници имаат предизвик за земат активно учество во обликување на приказната, па дури и да го предвидат нејзиниот крај.