English below

Ако сакаш да истражуваш со помош на мапа и да дознаваш тајни стари илјадници години, тогаш овој туристички водич низ градот Скопје ќе ти ви овозможи на забавен и креативен начин да ја запознаеш историјата на градот и некои од неговите најважни обележја. Покрај прекрасните илустрации, водичот содржи интерактивна мапа за да ти овозможи самостојно да трагаш низ Скопје како вистински млад истражувач, а содржи и терминолошки речник преку кој ќе ги осознаеш сите стручни термини кои ќе ти помогнат во твоите понатамошни патувања.

Наслов: Туристички водич низ Скопје за млади истражувачи
Автор: Василка Димитровска
Илустрации: Катерина Николовска
Издавач: ХАЕМУС
Година на издавање: 2021
Јазик: Македонски
Опис: 13 стр. : илустр. ; 21 см
ISBN: 978-608-4948-05-6
COBISS.MK-ID: 55013893

Цена: 250 ден
Време на испорака 5-7 работни дена.

error: Content is protected !!